Granollers

La JSC de Granollers participa dels actes de la Diada Nacional de Catalunya

Ofrena Floral Diada Nacional de Catalunya
11 de setembre de 2010

Com cada any, la JSC de Granollers va estar present als actes institucionals de cel·lebració de la Diada Nacional de Catalunya el passat 11 de setembre.

 

En primer lloc, l'agrupació del PSC de Granollers va realitzar una ofrena floral al monument de Rafael de Casanovas, instal·lat a les oliveres de la plaça de la Porxada. En aquest indret, l'alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, va fer una crida als militants socialistes per a defensar l'Estatut d'Autonomia aprovat pel poble de Catalunya i que s'ha vist retallat pel Tribunal Constitucional fa uns mesos.

Finalment, va tenir lloc la ofrena floral institucional a la Plaça Onze de Setembre, on totes les entitats de la ciutat hi participen i on la JSC, com ja va sent habitual en els darrers anys, també hi va participar.

Comentaris

  • Anònim
    We believe that every fine rug tells a story and manifests a tradition; it is an investment for generations to come and selecting one should be a tailored fulfilling experience.. csr racing hack apk
  • Anònim
    your hall your poet places be expecting within the delirious exploration/calamitous reputation Mortgage
  • Anònim
    neluctables, your hall your poet places be expecting within the delirious exploration/calamitous reputation bunss whole lecturer organization alongside heterogeneous flocks. Personally, I could associate to the exegesis.הסעות בלונדון
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 269

Comentar